WEDSTRIJD ZVK Scherpenheuvel - Krijnen Keukens Malle  4 - 14  (2-4)

DATUM 09-12-2005  20:15

DOELPUNTEN 10' Toukouki; 10' 1-1 Poffe; 12' 2-1 Geladi; 14' 2-2 Grunholz; 18' 2-3 Toukouki; 20' 2-4 Grunholz, 22' 2-5 Grunholz; 22' 3-5 Selis; 24' 3-6 Grunholz; 25' 4-6 Geladi; 27' 4-7 Grunholz; 27' 4-8 Toukouki; 29' 4-9 Toukouki; 31' 4-10 Grunholz; 31' 4-11 Grunholz; 36' 4-12 Hzaine; 38' 4-13 Govers; 39' 4-14 Grunholz

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Zoubair El Bouchtati, Raf Govers (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren, Tom Gijsbrechts (d)

Edwin Grunholz viert comeback met 8 doelpunten Topschutter Edwin Grunholz die heroptrad na een spierblessure, heeft nogmaals zijn waarde voor Krijnen Keukens Malle bewezen door 8 van de 14 doelpunten te scoren in de uitwedstrijd tegen ZVK Scherpenheuvel. De thuisploeg begon zeer scherp aan de wedstrijd en dwong meteen enkele goede kansen af maar miste koelbloedigheid voor doel. Zelfs van op de strafschopstip slaagde Scherpenheuvel er niet in om doelman Laenens te passeren. Uiteindelijk was het Krijnen Keukens Malle dat de wedstrijd openbrak via een doelpunt van Mustafa Toukouki in de 10de minuut. Nog in diezelfde minuut maakte Poffe gelijk en 2 minuten later kwam de thuisploeg zelfs verdient op voorsprong via Geladi. Zonder echt goed te spelen kon Krijnen Keukens die achterstand nog voor rust ombuigen in een 2-4 voorsprong dankzij 2 doelpunten van Edwin Grunholz en het 2de van Mustafa Toukouki. De periode kort na rust was misschien wel het sleutelmoment van de wedstrijd want in plaats van 3-4 die in de lucht hing, werd het 2-5 doordat Edwin Grunholz een verre uitworp van doelman Laenens in 1-tijd binnen schoot. Kort daarop bracht Selis met de 3-5 nog even hoop Scherpenheuvel maar die werd meteen de kop ingedrukt door het 4de doelpunt van Edwin Grunholz na een individuele actie. In de 25ste minuut scoorde Marc Geladi (ex-Aarschot) het laatste doelpunt voor de thuisploeg want Scherpenheuvel kreeg, door de ruimte die Krijnen Keukens Malle weggaf, nog wel mogelijkheden maar stuitte daarbij meestal op een opnieuw sterke spelende Norbert Laenens. Toen Edwin Grunholz wederom een verre uitworp prachtig binnenschoot, was de wedstrijd gelopen en mondde ze uit in een heus doelpuntenfestijn van voornamelijk Edwin Grunholz en Mustafa Toukouki maar ook Yassine Hzaine en kapitein Raf Govers pikten nog een doelpuntje mee.

Note 1: Coach Frank Belmans kon in deze wedstrijd geen beroep doen op de geblesseerde Roy Michiels en Jef Geets.

Note 2: Krijnen Keukens Malle maakt zich nu op voor de topper tegen ZVK Wezel in de al weken uitverkochte Sporthal Berckhoven!